Fit en sterk met een bootcamp van Ocoach

Werken aan je conditie en fitheid, maar wil je niet in de sportschool staan? Dan is een bootcamp in Winterswijk van Ocoach wat voor jou! Bij ons sport je lekker in de buitenlucht terwijl we er met z’n allen keihard tegenaan gaan. Dankzij de afwisseling en professionele begeleiding is onze bootcamp workout voor iedereen toegankelijk.

Afwisselende trainingen

Tijdens een bootcamptraining nemen wij alle aspecten van sporten mee. Denk maar aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, algehele fitheid. Uiteraard beginnen we met een goede warming-up om je lichaam op gang te krijgen en te zorgen dat je geen overmatige spierpijn of blessures oploopt. Vervolgens gaan we aan de slag met kracht-, flexibiliteits- en conditieoefeningen. Natuurlijk eindigen we de les met een cooling-down. Alle trainingen vinden plaats in de buitenlucht. Mocht het voorkomen dat het slecht weer is, dan verplaatsen we ons naar de bootcamploods.

 

Tijden Locaties Prijzen
Maandag: 20:00 Strandbad Losse les: €7
Woensdag: 8:45 & 20:00 Hilgelo Abonnement:
Vrijdag: 19:30 Rommelgebergte · 1 mnd – €25 p/m
Zondag: 09:30 Vuilnisbelt · 6 mnd – €22,50 p/m
Gerrit Komrij College · 1 jaar – €20 p/m
  Bootcamp loods (bij slecht weer)  

Geschikt voor iedereen

Of je nu jong of oud, beginner of gevorderde en man of vrouw bent: iedereen kan aansluiten bij een bootcamp van Ocoach. Een bootcamp volgen is namelijk goed voor allerlei verschillende sportdoelen, zoals gewichtsverlies, sterkere spieren, een betere conditie en meer energie. Alles gaat op basis van je eigen kunnen.

Bootcamp voor kids

Op zoek naar ideeën voor een kinderfeestje, schooluitje of dagje weg met de vereniging? De bootcamp van Ocoach is hier perfect voor. Sporten voor kinderen is ontzettend belangrijk. Niet elke teamsport is echter voor ieder kind geschikt. Daarom is een kinderbootcamp juist zo’n goed idee. Bovendien leren de kids in een bootcamp voor kinderen allerlei waardevolle zaken. Samenwerken met anderen, volhouden, buiten bezig zijn en plezier hebben in sporten zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Zo blijft jouw kind blij én gezond.

 

 

 

 

Business bootcamp

Zoek je nog een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of verenigingsuitje? Wat dacht je van een bootcamp bij Ocoach? Samen met je collega’s, familie of vrienden aan teambuilding. Niet heeft zo’n positief effect op de team spirit als een van onze bootcamps. Lekker in de buitenlucht in groepsverband werken aan de conditie en kracht! Samenwerken staat in onze lessen centraal. Elkaar helpen het gezamenlijke doel te bereiken, elkaar motiveren én inspireren om net even wat harder te gaan. Teamprestaties verhoog je namelijk door er samen voor te gaan!

Geef je op voor een bootcamp in Winterswijk door contact op te nemen met Ocoach. Je bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 0615963435 of gebruik te maken van het formulier dat je bovenaan de pagina ziet. Wij zijn jouw bootcampspecialist!