Ocoach is jouw personal trainer in Winterswijk

Of je nu wilt afvallen, aansterken of gewoon je algehele fitness wilt verbeteren: Ocoach is dé personal trainer in Winterswijk die jij zoekt! Wij gaan op professionele en persoonlijke wijze aan de slag om jou op een passende manier naar jouw doeleinden te helpen. Samen met de trainer kom en blijf jij in beweging! Ocoach geeft trainingen op locatie: aan huis, sportzaal of in de buitenlucht.

Individuele begeleiding

Sporten in een team kan heel leuk en bovendien effectief zijn omdat je elkaar aan kunt moedigen en er niet alleen voor staat. Maar soms heb je behoefte aan een-op-een-begeleiding. Bijvoorbeeld wanneer je nét dat extra zetje nodig hebt of indien je het simpelweg niet prettig vindt om met een grotere groep te sporten. In dit soort gevallen is Ocoach met alle plezier jouw personal trainer. Dankzij onze persoonlijke trainer ben jij verzekerd van een training die geheel aansluit op jouw sportwensen; wij kijken namelijk naar wat jij wilt en naar wat jouw lichaam aankan en/of nodig heeft.

De begeleiding van Ocoach heeft als grootste voordeel dat wij ook aan huis komen om zo jouw kostbare tijd zo optimaal mogelijk in te vullen. We komen op locatie bij je langs om jou precies de ondersteuning te bieden die jij wilt en nodig hebt. Werken aan jouw gezondheid/lichaam op moment wanneer dit het beste past in de agenda. Voordelen van onze personal training op een rijtje:

  • Een op jou afgestemd programma
  • Op locatie (aan huis) sporten
  • Trainen op momenten dat het jou uitkomt
  • 1-op-1-begeleiding
  • Geen excuses: wij zijn de stok achter de deur
  • Op een juiste wijze trainen, voorkomen en herstellen van blessures

 

 

 

 

Small group training

Sporten met z’n tweeën of drieën is tevens mogelijk. Small group noemen we dat: persoonlijke begeleiding in een klein groepsverband. Hierbij stemmen we de doelen op elkaar af en kun je samen werken en elkaar motiveren. Zo is het een stuk leuker en makkelijker om het gewenste resultaat te behalen. Voorbeelden van doelen zijn afslanken, spieren kweken, een hogere conditie of betere sportprestaties. Voor een small group training komen wij, net als bij de individuele begeleiding, op locatie in regio Winterswijk langs.

Meer weten of direct een afspraak maken met de personal trainer van Ocoach? Vul het contactformulier dat bovenaan de pagina staat in of bel naar 0615963435. Ons team staat al voor je klaar om jou naar jouw sportdoelen te begeleiden!