Gezond met een persoonlijk voedingsschema

Wil je gezond afvallen met een schema, of met een voedingsschema jouw fitness optimaliseren? En wil je hulp bij het opstellen van zo’n gezond eetschema voor jouw doeleinden? Ocoach biedt jou een voedingsschema in Winterswijk, helemaal afgestemd op jouw behoeften! Haal alles uit je lijf wat erin zit terwijl je gezond en verantwoord bezig blijft.

Sport en voeding op maat

Goede voeding is een belangrijke brandstof voor je lichaam wanneer hier veel van gevraagd wordt. Met de juiste voedingskeuzes blijf je gezond en verbeter je jouw sportprestaties. Soms is het echter moeilijk om de goede balans te vinden, bijvoorbeeld als je wilt afvallen. Maar ook als je juist wilt aansterken of zelfs wilt herstellen van een sportblessure kan een eetschema uitkomst bieden. Wij van Ocoach helpen je op zulke momenten stapsgewijs een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen. Het belangrijkste is de beste manier van sport en voeding voor jouw wensen en jouw lichaam bepalen. En dat doen we natuurlijk in samenspraak met jou, zodat het dieetschema perfect bij je past.

Jouw voedingsschema maken

Allereerst zullen we een voedingsanalyse afnemen, waarna we samen met jou kijken naar het doel dat jij wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld met het voedingsschema afvallen of juist spiermassa kweken? Hieruit ontstaat vervolgens een voedingsschema speciaal afgestemd op jou. Zodat jij alles uit je lichaam kunt halen wat erin zit! Na het opstellen van jouw gezonde voedingsschema kun je tevens een beroep doen op onze personal training voor nog meer individuele begeleiding. Liever in een groepje trainen? Dan is de small group training of bootcamp vast iets voor jou.

Of het nu om sterker worden of afvallen met een schema gaat: Ocoach uit Winterswijk helpt je erbij. Bespreek jouw sportwensen met ons door te bellen naar 0615963435 of door het online contactformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je zo snel mogelijk verder!