De Aqua Multimat zwembadmat bij Ocoach kopen

Zorg voor de nodige afwisseling in jouw sportleven door af en toe eens het zwembad in te duiken! En niet alleen om baantjes te trekken, maar ook voor andere vormen van watersport. En door een Aqua Multimat zwembadmat in Winterswijk bij Ocoach te kopen kun je nog meer variatie aanbrengen. Lees hier meer over deze bijzondere mat!

Sporten in het water

Sporten is altijd al leuk, maar je kunt het nog leuker maken én houden door regelmatig te variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van sporten in het water? Er zijn talloze manieren om dit te doen. Denk maar eens aan zwemmen, aquarobics of Aqua Bootcamp. Hiervoor heb je natuurlijk een geschikt vlot in het zwembad nodig die de juiste stevigheid en balans biedt. Daarom is er de Aqua Multimat: een mat voor het zwembad die zowel binnen als buiten het bad te gebruiken is voor allerlei vormen van watersport. Bevestig de drijfmat eenvoudig en je kunt al aan de slag. Zo houdt jij het hoofd wel boven water!

Over de Aqua Multimat

Met topkwaliteit schuim aan de binnenzijde, omhult met een stevig zeil aan de buitenkant, is de Aqua Multimat uitermate sterk en duurzaam. De afmetingen van de zwembadmat betreffen 200 x 90 x 10 cm met een totaalgewicht van ongeveer 10 kilogram. Licht genoeg om makkelijk mee om te gaan zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen om jou te dragen terwijl je er bij het sporten hard tegenaan gaat. Dankzij de gaatjes in de zijkanten wordt water eenvoudig afgevoerd, zodat de mat niet zal zinken. Met behulp van de gebruiksvriendelijke bevestigingen kun je de mat waar dan ook in en rondom het zwembad makkelijk vastmaken en gewoon lekker sporten!

Meer weten over de Aqua Multimat of meteen een bestelling doorgeven? Bel naar 0615963435 of maak gebruik van het bovenstaande online contactformulier en Ocoach staat graag voor je klaar.